arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat
de standaard voor de eCMR - digitale vrachtbrief

TransFollow

TransFollow is de digitale standaard voor de digitale vrachtbrief - de eCMR.
Video TransFollow

Van en voor de sector

Verladers, vervoerders en ontvangers werken met één uniforme, beveiligde en gestandaardiseerde interface. Het indienen, uitwisselen, volgen en ondertekenen van vrachtbrieven verloopt volledig papierloos. Alle partijen profiteren van betere communicatie, van minder administratieve handelingen en van sneller handelen tegen lagere kosten. TransFollow voldoet aan alle wet- en regelgeving; CMR en AVC-2002 zijn van toepassing.

Beurtvaartadres is de exclusieve distributeur van TransFollow in Nederland. Vanuit deze rol informeert, begeleidt en ondersteunt Beurtvaartadres bedrijven bij het realiseren van de aansluiting op het TransFollow platform.

Beurtvaartadres is een initiatief van ondernemersorganisatie evofenedex, Goederenvervoer Nederland, Nederlandsch Binnenvaartbureau en Transport en Logistiek Nederland en streeft ernaar logistieke processen te optimaliseren door innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen te ontwikkelen, die ondernemers helpen om wezenlijke tijds- en daarmee kostenbesparingen te realiseren.

Beurtvaartadres