Data delen met open IT-standaarden Informatie en advies Beheer en ontwikkeling

eCMR aanbieder
TransFollow

TransFollow is aanbieder van de digitale vrachtbrief
- de eCMR.

Website TransFollow               TransFollow voor developers

  Video TransFollow

 
 

Van en voor de sector

Verladers, vervoerders en ontvangers werken met een gestandaardiseerde interface. Het indienen, uitwisselen, volgen en ondertekenen van vrachtbrieven verloopt volledig papierloos. Alle partijen profiteren van betere communicatie, van minder administratieve handelingen en van sneller handelen tegen lagere kosten. TransFollow voldoet aan alle wet- en regelgeving; CMR en AVC-2002 zijn van toepassing.

Beurtvaartadres is de exclusieve distributeur van TransFollow in Nederland. Vanuit deze rol informeert, begeleidt en ondersteunt Beurtvaartadres bedrijven bij het realiseren van de aansluiting op het TransFollow platform.

Beurtvaartadres is een initiatief van ondernemersorganisatie evofenedex, Goederenvervoer Nederland, Nederlandsch Binnenvaartbureau en Transport en Logistiek Nederland en streeft ernaar logistieke processen te optimaliseren door innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen te ontwikkelen, die ondernemers helpen om wezenlijke tijds- en daarmee kostenbesparingen te realiseren.


Beurtvaartadres

website Beurtvaartadres