Data delen met open IT-standaarden Informatie en advies Beheer en ontwikkeling
Terugblik, links en documenten

Workshop: Uitwisselen transportopdrachten van x(ML) naar OTM

Hier vind je alle relevante informatie die ter sprake kwam tijdens de workshop: terugkijken, presentaties, FAQ en verslag.

Direct naar het verslag en de documenten 

Workshop terugkijken

De workshop is opgenomen zodat je de de veelheid aan informatie terug kunt kijken. De opname start vlak nadat het inhoudelijke deel over OTM is begonnen, waarin Bas Meesters uitlegt waar je terecht kunt voor welke informatie over het model. 

Kijk hier naast de workshop terug

 
 

Presentaties, FAQ en verslag bekijken

De presentaties van Bas Meesters, Menno Lambooy en Wout van den Heuvel zijn terug te lezen via deze link.

Via dezelfde link is het overzicht van veelgestelde vragen (FAQ) te vinden dat ter sprake tijdens de workshop, evenals een kort verslag van de workshop.


Belangrijke informatiebronnen over OTM

OTM documentatie

Wil je informatie over de achtergrond van OTM? Wil je weten waar het model uit is opgebouwd en wat de verschillende versies inhouden? Kijk dan in de documentatie van het OTM. 

OTM developer portal

Wil je voorbeelden (use cases) zien van hoe je OTM kunt inzetten? Of wil je beter begrijpen wat de verbanden zijn tussen verschillende entiteiten? Check het in het developer portal. 

Vragen en suggesties mbt OTM


Change Request in GitHub

Heb je een verzoek voor verbetering aan het OTM? Wil je de reacties zien op eerdere verzoeken en suggesties? Of wil je weten wat de geplande wijzigingen zijn voor de nieuwe release? Kijk in GitHub.

OTM Forum 

Vragen over het gebruik van OTM? Deze kun je stellen in het forum. Ook kan je daar eerdere vragen en antwoorden over OTM vinden.