Data delen met open IT-standaarden Informatie en advies Beheer en ontwikkeling

Stel je vraag over OTM!

tijdens ons vragenuur op 14 maart 9.00-10.00 uur

Het Open Trip Model is continu in ontwikkeling en het aantal toepassingen neemt toe. Zowel bij het efficiënt data delen tussen bedrijven onderling als ook tussen bedrijven en overheden. Een greep uit de vele toepassingen: het uitwisselen van transportopdrachten, ritinformatie, of data over wegwerkzaamheden; statistische gegevens aanleveren aan het CBS en TMS systemen die zijn gebaseerd op OTM.

Veel informatie over het Open Trip Model is te vinden via het internet, maar hoe mooi is het om  je vragen direct te kunnen stellen aan de experts? Dit kan op 14 maart aanstaande.

Heb je vragen over de techniek, de documentatie, welke systemen en leveranciers werken met OTM, of vragen over de relatie van het Open Trip Model met de ontwikkeling van een Basis Data Infrastructuur vanuit het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat?

Meld je dan aan via onderstaand formulier voor het vragenuurtje van SUTC en DALTI en laat ons graag ook vast weten welke vragen je hebt.

Onze experts: Marinus Brink - FiLogic, Bas Meesters - SUTC/ Simacan, Thomas Kolmans - Transportial, Menno Lambooy - Adabt-IT, Jan Timmerman - DALTI, Anneloes van Klaveren - SUTC, Wout van den Heuvel - SUTC.

Meld je aan via het aanmeldformulier


15 februari 2023
Deel deze post
Labels
Archiveren
Open Trip Model verlost bedrijfsleven van administratieve last CBS enquête