arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat

Voucherregeling verlengd tot 1 juli

Dat het efficiënt delen van data een concurrentievoordeel kan zijn, wordt door steeds meer bedrijven beaamd. Met name hebben de bedrijven de wens om snel aan te kunnen sluiten op nieuwe partners, real-time informatie uit te wisselen en goed en veilig te reguleren wie welke informatie te zien krijgt. De vraag voor veel ondernemingen is alleen hoe dit gerealiseerd kan worden.

Standaarden

Aan de hand van de standaarden die beheerd worden door SUTC kan dit gerealiseerd worden. Door transportopdrachten in een standaard format te versturen is het leggen van een koppeling eenvoudig. Als daarnaast real-time informatie heen en weer verstuurd moet worden, biedt het OpenTripModel de uitkomst. Als een onderneming dan ook zeker wilt weten dat degene die data op komt halen, inderdaad is wie hij zegt, is iSHARE de ontbrekende schakel.

Voucher

Aangezien tijd in het bedrijfsleven schaars is en er uren besteed moeten worden in het implementeren van de standaarden houdt dit veel bedrijven tegen. Om tegemoet te komen in de kosten die ondernemingen moeten maken om standaarden te implementeren heeft het Neutraal Logistiek Informatie Platform (NLIP) daarom een voucherregeling opgezet. Deze voucherregeling is een financiële prikkel voor bedrijven om het laatste stapje te zetten om echt efficiënt data te kunnen gaan delen binnen de logistieke sector.

Wegens succes van de regeling is deze verlengd tot 1 juli. Schrijf u zelf hier daarom voor 1 juli in om ook deel te nemen aan de voucherregeling.