arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat

SUTC op beurs ICT & Logistiek 2018

Op de drukbezochte beurs ICT & Logistiek in Utrecht informeerde SUTC de bezoekers op welke manier de organisaties helpen bij het efficiënter en veiliger data delen in transport en logistiek. Wout van den Heuvel - beleidsadviseur bij Transport en Logistiek Nederland en Algemeen secretaris van SUTC gaf samen met Pieter van Schaijk - beleidsadviseur bij evofenedex een presentatie.

In de afgelopen jaren hebben TLN en evofenedex in nauwe samenwerking met de topsector Logistiek en het bedrijfsleven gewerkt aan het creëren van randvoorwaarden om data delen efficiënter en veiliger te maken. Hiervoor is de Stichting Uniforme Transport Code - SUTC weer gereactiveerd als beheer en expertisecentrum voor logistieke ICT standaarden. SUTC zal in nauwe samenwerking met de ICT leveranciers - DALTI werken aan het verder optimaliseren van data uitwisseling in de sector door het verder ontwikkelen en stimuleren van o.a. het Open Trip Model, iSHARE en standaarden papierloos Transport. Hoe we dit gaan doen en op welke manier u hier een bijdrage aan kunt leveren hoort u in deze sessie.