arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat

Simply Deliver is als eerste IT-bedrijf toegetreden tot het iSHARE-netwerk

Simply Deliver heeft als eerste IT-bedrijf in Nederland het toetredingsproces van het iSHARE-afsprakenstelsel succesvol afgerond. Met het toetreden van het IT-bedrijf tot het iSHARE-netwerk is weer een concrete stap gezet op weg naar efficiënt data delen in de logistiek.

Zekerheid en Controle

Dankzij iSHARE hebben partijen die data delen via het platform van Simply Deliver de zekerheid dat hun data veilig en betrouwbaar gedeeld wordt. Ook wanneer deze partijen geen commerciële relatie met elkaar hebben of niet eerder met elkaar data hebben gedeeld. 

Als reden tot toetreding gaf Osman Akdemir (CEO en Founder van Simply Deliver): "We wilden de controle over de data voor onze klanten goed geregeld hebben. Dankzij iSHARE hebben klanten die gebruik maken van onze cloudoplossing de zekerheid dat partijen met wie zij data delen daadwerkelijk zijn wie ze zeggen dat ze zijn."

Ondertekening

Softwarebedrijf Simply Deliver heeft als eerste IT-bedrijf aangetoond dat zij voldoet aan de eisen voor toetreding tot het iSHARE-netwerk. Meerdere partijen zijn bezig met de implementatie van iSHARE, maar Simply Deliver kan met de ondertekening van de Toetredingsovereenkomst als eerste zeggen de implementatie voltooid te hebben. De startup mag nu als eerste het logo van iSHARE Deelnemer voeren.

Kijk voor meer informatie en het volledige artikel op de website van iSHARE.