arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat

Jitske Brink van FiLogic over OTM

"Het OTM maakt het voor ons mogelijk om te focussen op onze core business: ons Transport Management Systeem (TMS) in de cloud, in plaats van het grootste deel van hun tijd te ‘verdoen’ met het maken van koppelingen tussen de talloze gebruikte logistieke systemen." Dit vertelt Jitske Brink van FiLogic over het OpenTrip Model (OTM) in onze laatste aflevering van de podcast serie Data delen met… Carin en Annefleur.

De waarde van OTM in de dagelijkse praktijk

In onze podcast beschrijft Jitske het OTM als een soort ‘wereldstekker’ of ‘woordenboek’ dat de vertaalslag maakt tussen systemen. Het is een open source model, dat verder ontwikkeld wordt en voor vele doeleinden toepasbaar is. Zij vertelt hoe FiLogic OTM in de praktijk toepassen voor haar klanten en over het scala aan mogelijkheden die OTM nog meer biedt. Dat varieert van het helpen van het MKB bij de eerste stappen om te digitaliseren, tot zeer geavanceerde mogelijkheden. Hoe zou het bijvoorbeeld zijn als je als logistiek planner realtime meldingen krijgt over wegwerkzaamheden of milieuzones op het traject waarop je aan het plannen bent? FiLogic is er al mee aan het experimenteren.

Laat je inspireren!

Ook OTM implementeren in je eigen systemen?

Neem contact op met je SUTC, of met je ICT-leverancier! info@sutc.nl