arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat

Digitale uitdagingen

Veel bedrijven lopen tegen dezelfde uitdagingen aan in de nieuwe digitale wereld. Het is zonde dat de kennis van een bedrijf verloren gaat, wanneer een ander bedrijf tegen dezelfde problemen aan loopt. Daarom proberen we hier oplossingen voor deze uitdagingen te verzamelen. Klik hieronder op de uitdaging die u herkent en zie hoe u deze uitdaging kunt oplossen.

Wie krijgt toegang tot mijn online data?

Ik wil ketenpartners aansluiten op mijn systeem, maar hoe kan ik voor mijzelf garanderen dat alleen de juiste bedrijven mijn gegevens inzien? Ik ben bang dat andere partijen dan ik wil, er vandoor gaan met mijn gegevens.

Lees hier het verhaal van Simply Deliver

Logo Simply Deliver

Hoe kan ik het efficiënt uitwisselen van gegevens verbeteren?

Ik wil de gegevensuitwisseling verbeteren tussen ons, vervoerders en verladers die via ons platform aan elkaar gekoppeld worden. Hoe doe ik dat?

Lees hier het verhaal van Uturn

Logo Uturn

Hoe kan ik voorkomen dat ik met elk bedrijf waar we mee samenwerken opnieuw een (dure) EDI koppeling moet inrichten?

Mijn klanten hebben allemaal hun eigen systeem, maar ik wil voor de koppeling naar mijn TMS niet handmatig transportopdrachten overtikken. Daarom gebruiken we EDI, maar hoe kan ik voorkomen dat ik telkens een nieuwe EDI koppeling moet inrichten?

Lees hier het verhaal van Chr. Vermeer Transport

VW Chr. Vermeer Transport