arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat

Digitale uitdagingen

Veel bedrijven lopen tegen dezelfde uitdagingen aan in de nieuwe digitale wereld. Het is zonde dat de kennis van een bedrijf verloren gaat, wanneer een ander bedrijf tegen dezelfde problemen aan loopt. Daarom proberen we hier oplossingen voor deze uitdagingen te verzamelen. Klik hieronder op de uitdaging die u herkent en zie hoe u deze uitdaging kunt oplossen.

Hoe beveilig ik mijn digitale systeemkoppelingen en de toegang tot mijn data?

Ik wil ketenpartners aansluiten op mijn systeem, maar hoe kan ik voor mijzelf garanderen dat deze koppeling veilig is? Ik ben bang dat andere partijen dan ik wil, er vandoor gaan met mijn gegevens.

Lees hier het verhaal van Simply Deliver

Logo Simply Deliver

Hoe kan eenvoudig instellen/ bijhouden wie er voor een bepaalde periode toegang heeft tot mijn data?

Hier komt binnenkort het verhaal van Poort8

Poort8

Hoe kan ik het efficiënt uitwisselen van rit gegevens verbeteren?

Ik wil de gegevensuitwisseling verbeteren tussen ons, vervoerders en verladers die via ons platform aan elkaar gekoppeld worden. Hoe doe ik dat?

Lees hier het verhaal van Uturn

Logo Uturn

Ik wil minder handmatige handelingen in mijn orderproces, hoe kan ik dat voor elkaar krijgen?

Van verschillende klanten en collega vervoerders kregen we orders en facturen binnen in verschillende formats en gevuld met verschillende data. Dit was erg inefficiënt en kostte veel tijd. Omdat er geen uniforme manier van aanleveren was, moest data veelvuldig overgetypt worden in de juiste systemen zodat deze data verwerkt kon worden. Dit moest anders.

Lees hier het verhaal van Chr. Vermeer Transport

VW Chr. Vermeer Transport

Hoe kan ik voorkomen dat ik met elk bedrijf waar we mee samenwerken opnieuw een (dure) EDI koppeling moet inrichten?

Mijn klanten hebben allemaal hun eigen systeem, maar ik wil voor de koppeling naar mijn TMS niet handmatig transportopdrachten overtikken. Daarom gebruiken we juist EDI, maar hoe kan ik voorkomen dat ik telkens een nieuwe EDI koppeling moet inrichten?

Lees hier het verhaal van Van Dooren Transport

Logo Van Dooren Transport

Hoe kan ik voor transportorders efficiënt een koppeling leggen vanuit mijn WMS naar mijn logistiek dienstverlener?

Een koppeling leggen tussen twee informatiesystemen hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Het is zaak om de koppelingen zo eenvoudig mogelijk te houden met zo min mogelijk maatwerk. Daarvoor beheert SUTC standaard tools. Jorr-IT maakt in hun koppelingen gebruik van de TLN Transportopdracht. Daardoor kunnen zij eenvoudige koppelingen tussen systemen in een avond leggen.

Lees hier het verhaal van JORR-IT.

Logo JORR-IT